Werkwijze Borstvergroting Rotterdam

Het intakegesprek

Wilt u een borstvergroting laten uitvoeren in Rotterdam? Dan bent u in onze kliniek aan het juiste adres. Als u contact met ons opneemt dan kunnen wij een intakegesprek inplannen op een moment waarop het u het beste uitkomt. Het intakegesprek met Borstvergroting Rotterdam is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens het intakegesprek komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Uw wensen en verwachtingen;Borstvergroting Rotterdam
  • De gewenste grootte van uw borsten;
  • Uw medische verleden;
  • Uitgebreide informatie over de plastisch chirurgische ingreep;
  • De risico’s van een borstvergroting en eventuele complicaties die op kunnen treden;
  • De nazorg die u van Borstvergroting Rotterdam krijgt;
  • Wat er van u verwacht wordt in de aanloop naar uw behandeling.

Natuurlijk heeft u tijdens het intakegesprek alle gelegenheid om uw vragen te stellen. Tevens maakt u kennis met de plastische chirurg die u zal behandelen. De chirurg zal in samenspraak met u de grootte van uw borsten bepalen. De keuze is uiteindelijk natuurlijk geheel aan u, maar Borstvergroting Rotterdam voorziet u van advies op basis van uw wensen. Hierbij houdt de plastisch chirurg een natuurlijk resultaat voor ogen. Te grote borstimplantaten kunnen uw figuur namelijk uit proportie brengen. Tijdens het intakegesprek kunt u verschillende proefimplantaten uitproberen die u in uw bh doet. Hierdoor krijgt u een goed beeld van het effect van een borstvergroting en het resultaat dat de behandeling heeft. Twijfelt u toch nog of wilt u de mening van bijvoorbeeld uw partner? Dan kunt u de proefimplantaten mee naar huis nemen. Een tip van ons: als u de proefimplantaten uitprobeert met verschillende kledingstukken dan kunt u een beter beeld van het resultaat van de borstvergroting krijgen.

Intakegesprek met Borstvergroting Rotterdam plannen

Wilt u een intakegesprek inplannen zodat wij dit traject in gang kunnen zetten? Vul dan het contactformulier in of neem per email of telefoon contact op met Borstvergroting Rotterdam. Heeft u nog vragen over de behandeling, het intakegesprek of over onze werkwijze? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij doen ons best om al uw vragen zo spoedig mogelijk uitgebreid te beantwoorden.